Kubox Opslagruimte Thuisbezorgd
 
Sinds dinsdag 21 januari 2014 sponsort Kubox, een Rotterdamse aanbieder van opslagruimte, ons door een in Nederland uniek sponsorproject.
Kubox verhuurt landelijk tijdelijke opslagruimte aan zowel particulieren als bedrijven middels het Dutch Selfstorage Network. Kubox is zich bewust van het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het algemeen en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) in het bijzonder. ‘People, planet en profit’ moeten in balans zijn. Daarom heeft het bedrijf ervoor gekozen om muziekschool EPM Holanda te steunen. Aangezien we steeds afhankelijker worden van derden (doordat subsidies bijvoorbeeld steeds minder worden gegeven) kwam het voorstel van Kubox Self-storage om ons te sponsoren dus als geroepen. 

Kubox is ook actief op social media, (like/) volg ze en blijf op de hoogte! 
 
twitter.com/Kubusopslag 
facebook.com/kubusopslag
http://www.linkedin.com/in/kubusopslag

Het doel van dit unieke sponsorproject, De jaarlijkse financiele bijdrage die met de sponsorovereenkomst gemoeid is, stelt ons beter in staat onze doelen te bereiken. Naast de financiele bijdrage probeert Kubus Self-storage ook op andere vlakken ondersteuning te bieden.

Kubus opslag